Az AMI bemutatkozása a kari nyílt napon

 

2019. november 20-án tartotta kari Nyílt napját a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar a Soproni Egyetem területén található Ligneum Látogatóközpontban. A délelőtti általános kari tájékoztató előadások után, déltől képzési területek bemutatkozásával, szakspecifikus programokkal és workshoppal folytatódott a Nyílt nap programja.

A művészeti képzési terület iránt érdeklődők az Alkalmazott Művészeti Intézet (AMI) Deák téri épületében hallgathatták meg az intézet bemutatkozását, ahol szó esett a formatervezés, építőművészet és tervezőgrafika szakokról is, majd a résztvevők a felvételi előkészítőről hallgathattak meg egy rövid tájékoztatót.

Ezután következtek a nyilvános órák és szakmai konzultációk, ahol a jelen lévő oktatók felajánlották, hogy szívesen átnézik a képzések után érdeklődők portfólióját is szakmai szemmel. A délutáni programban ezek a workshopok, kiállítások és prezentációk mind arra szolgáltak, hogy az érdeklődők minél jobb betekintést nyerjenek és megismerjék a képzéseket és az AMI hangulatát. 

Az eseményen készült fotók megtekinthetők a kari facebook oldalon erre a linkre kattintva!