"Diplomadíj 2020" pályázat végzett építész hallgatóknak

Wechselmann Ignác, Unger Emil, Faváry János, Neÿ Béla, Koch Henrik ülnek: Anton Baumgarten, Ybl Miklós, Wéber Antal építészek. A felvétel 1880 körül készült. forrás: fortepan.hu

 

A Magyar Építész Kamara (MÉK) és Tagozatai valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) közösen "Diplomadíj 2020" címmel ismételten pályázatot hirdetnek az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben (3 + 2 éves azaz Bsc / BA + Msc / MA) szinten végzett építész, belsőépítész- környezettervező, tájépítész(mérnök) és településmérnök hallgatók részére.

A pályázaton 2019. év második félévében, vagy 2020. első félévében diplomázott, és sikeresen végzett okleveles építészek, építészmérnökök és építésztervező művészek, belsőépítészek- környezettervezők, az okleveles településmérnök osztatlan képzésben vagy a településmérnöki Msc képzésben, valamint a településtervezési diplomamunkát készítő, építész/építészmérnöki mesterképzésben részt vettek, továbbá a tájépítészmérnök és táj- és kertművész Mesterszakon végzettek pályázhatnak.

Részt vehetnek a nem magyarországi egyetemeken végzett, de magyar nyelvet beszélő építészek, belsőépítészek, tájépítészek és településmérnökök is, de kizárólag magyar nyelvű anyaggal.

A Diplomadíj pályázatra csak Msc és MA szintű diplomamunkaként készülő építész tervek, belsőépítész-környzettervezői tervek, műemléki épület rekonstrukciós témájú tervek, terület- és településrendezési tervek, táj- és kertépítészet tárgyú diplomamunkák tervei nyújthatóak be.

A benyújtás kizárólag elektronikus úton történhet.

 

A pályázat feltöltése:

www.mek.hu / diploma_dij_2020 oldalon


A pályázat feltöltésének ideje:

2020. szeptember 01. (kedd) 00.00 óra és szeptember 11. (péntek) 23.59.00 óra között.

Az oldal csak ebben az időszakban érhető el. A pályázatok csak elektronikus formában nyújthatóak be, és beküldendő a kiíráshoz mellékelt letölthető Adatlap is.

 

A teljes páláyzati kiírás megtekinthető a Magyar Építész Kamara (MÉK) honlapján az alábbi linken:

Diploma Díj 2020 >>>

Letölthető tartalom: