Nyílt nap az AMI-ban - 2020. január 15

Kategória : Hírek, események

Nyílt napot tartott Simonyi Károly Kar a Soproni Egyetem főépületében. A délelőtt folyamán általános kari tájékoztató előadások voltak, majd déltől a művészeti képzési terület bemutatkozásával, szakspecifikus programokkal és workshoppal folytatódott a nap az AMI új épületében.

Tovább

Sikeresen lezajlottak a kiértékelések az AMI új épületében

Kategória : Hírek, események

A félév zárásakor hagyományosan megtartott kipakoláson az Alkalmazott Művészeti Intézet hallgatói mutatták be munkáikat, amiket az elmúlt szemeszterben alkottak. A kiértékelések sikeresen lezajlottak a múlt héten az AMI újonnan birtokba vett helyén, az egyetem modern P épületében.

Tovább

A Művészeti Diákköri Konferencia első helyezettje Salgó-Nemes Rebeka

Kategória : Hírek, események

Az Alkalmazott Művészeti Intézet másodéves formatervezés szakos hallgatója, Salgó-Nemes Rebeka egy bábszínház felkérésére készített két “lápi manót“, egy mese főszereplőit. A bábok nemcsak esztétikai szempontból képviselnek magas színvonalat, hanem technikájukat tekintve is.

Tovább

AMI-s hallgató tervezte Sopron város idei karácsonyi üdvözlőlapját

Kategória : Hírek, események

A Soproni Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének hallgatója, Antal-Fórizs Sára tervezte azt a karácsonyi üdvözlőlapot, mellyel Sopron város köszönti partnereit az ünnep alkalmából.

Tovább