Kiemelkedő magyar siker csomagolástervezési világversenyen

(Forrás: www.csaosz.hu)

Díjazott hallgatóink a HUNGAROPACK STUDENT díjátadónKiemelkedő magyar siker a Worldstar Student Csomagolástervezési Világversenyen

 

A Csomagolási Világszövetség (World Packaging Organisation – WPO) által szervezett 2022. évi WorldStar Student csomagolástervezési világversenyen kiváló eredményt értek el a Soproni Egyetem és az Óbudai Egyetem csomagolástechnikát tanuló hallgatói.

A világversenyre a világ öt kontinensének 14 országából 300 nevezés érkezett. 

A magyar egyetemi hallgatók a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) által szervezett 2021. évi HUNGAROPACK Student Csomagolástervezési Diákversenyen elért eredményük alapján nevezhettek a világversenyre. A 18 tagú nemzetközi zsűrit a WPO nemzeti tagszervezeteinek vezetői alkották, köztük a CSAOSZ főtitkára.

A zsűri 14 magyar hallgató pályamunkáját ismerte el oklevéllel (köztük 13 hallgatónk), ami nagy megbecsülése mind a hallgatók kreativitásának, mind az oktatásukban résztvevő egyetemi oktatóknak.

Ez az eredmény a szakmai utánpótlás kiváló felkészültségét jelzi előre. Ezúton is gratuláljunk a CSAOSZ nevében ehhez a szép eredményhez! - írta gratuláló levelében a CSAOSZ Titkársága.

 

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítő tanáraiknak a szép eredményhez!