Más Művésztelep: Gap year tapasztalatok - 2021. április 24. (online esemény)

A MÁSMŰ csapata

Mi egy új, jelenlegi és frissen végzett designerekből és képzőművészekből létrejött csoport vagyunk. Célunk, hogy segítsük előadásainkkal, szakmai csoportos és egyéni beszélgetéseinkkel, illetve későbbi közösségi eseményeinkkel a különböző művészeti területek egymáshoz történő kapcsolódását és kapcsolatteremtését. Támogatni szeretnénk a pályakezdők és pályaválasztók eligazodását és elindulását a szakmai területeken. Mindemellett közelebb szeretnénk hozni egymáshoz a művészeti intézményeket, az ott folyó projekteknek és munkáknak nagyobb publicitást szeretnénk teremteni egyaránt az egyetemeken belül, illetve az egyes intézmények között is. Platformmá szeretnénk válni, ahol szabadon lehet beszélni és megvitatni szakmai problémákat, nehézségeket és ezekre megoldásokat keresni közösen, melynek legfőbb alapjaként a nyílt, egymást meghallgató, konstruktív kommunikációt tartjuk.

2021. április 24-én, szombaton tartjuk online programsorozatunk második alkalmát, melyben csapatunk tagjai és remélhetőleg a hallgatóság is becsatlakozva az intézményekben való tanulmányok közötti évről, évekről beszélgetünk, tehát az úgynevezett Gap year-ről.

Más Művésztelep: Gap year tapasztalatok - 2021. április 24.
(online esemény)

Nem vettek fel az egyetemre? Felvettek, de fél év után rájöttél, hogy nem ezzel szeretnél foglalkozi? Menekülés a felelős döntéshozatal elől? Te mihez kezdenél ha lenne egy szabad éved? Mit jelent egy kreatív szakember életében egy üres év? Hogyan lehet hasznos illetve haszontalan? A második nyilvános kerekasztal-beszélgetésünk elsősorban a Gap year tapasztalatai köré szervezzük.

Beszélgetni fogunk az önképzésről, a felsőoktatáson kívüli képzésekről, szakmai gyakorlatokról, a saját tapasztalatainkról. Érinteni fogjuk továbbá a művészeti egyetemi képzések célját.

Második beszélgetésünket más tekintetben is nyílttá szeretnénk tenni; csatlakozzatok tapasztalataitokkal ti is, a beszélgetés fórum formájában fog megvalósulni! Természetesen nem kötelező a hozzászólás, de a lehetőséget nyitva hagyjuk. Kérdéseiteket szövegesen megírhatjátok nekünk előre, vagy akár a beszélgetés közben a chat-felületen is.

Az eseményre a Google Meet applikáción keresztül tudtok bejelentkezni. A kezdés előtt 5 perccel lesz elérhető a link az eseményen belül.

Facebook esemény link: https://www.facebook.com/events/3857619577607361/

Más Művésztelep: