MyAMI Gólyatábor / Alkotóhét 2020.

Welcome to MyAMI!

 

A WorkShopron szeretettel várja a MyAMI Gólyatábor / Alkotóhét 2020. programra a felvételt nyert hallgatókat!

Az egyetemi tanulmányaid előtt gyere el az első mérföldkövet jelentő buliba, amit idén augusztus 23-28. között rendezünk Biatorbágyon.

 

Miért is gyere el?

Megismerheted leendő csoport- és évfolyamtársaid, a felsőbb évesektől hasznos információkat szerezhetsz a kezdéshez, emellett olyan barátságokra tehetsz szert, melyek elkísérhetnek a diplomáig, vagy még azon túl is. Az ismertségek terén még nagyobb előnnyel indulsz, nem csak a suliban, hanem az egyetemi bulikban is mindig szembe fog jönni egy ismerős arc, hála a közös gólyatábornak. Nem utolsó sorban pedig hatalmas bulival készülünk nektek, tele vetélkedőkkel, vicces feladatokkal!

FONTOS, hogy a Gólyatáborban egy feladat sem kötelező, így ha valamelyik feladatot nem szeretnéd végrehajtani, esetleg nem szeretnél részt venni az adott játékban csak jelezd a főgólyádnak, aki mindenben támogatni és segíteni fog.

 

Jelentkezés és befizetési határidő:

2020.08.10. (hétfő)

PROGRAM:
  • Augusztus 23. Érkezés 12:00-tól
  • Augusztus 24. Alkotás, különböző technikák megismertetése
  • Augusztus 25. Közös túrázás a környéken
  • Augusztus 26. Alkotás, különböző technikák megismertetése
  • Augusztus 27. Tábor záró est, találkozás pár meghívott oktatóval
  • Augusztus 28. Táborbontás, rendrakás

További információk és részletes leírás az Alkotóhétről IDE kattintva tölthető le ↓

 

Gólyatábor után bALEK hét?

Az AMI-ban alkotó és gólyahetet tartunk nektek (ez ilyen AMI-s különcködő hagyomány). Az egyetem többi karán illetve az SKK-n amihez az AMI is tartozik bALEKHETET szerveznek a Selmeci hagyományok alapján. A bALEK héten a megjelenés nagyon erősen ajánlott.

Hogy miért is?

Itt ismerkedsz meg velünk és társaiddal, akikre később támaszkodhatsz jóban-rosszban, és nem utolsósorban megismerheted egyetemünk több százéves, nem mindennapi hagyományait.

Mivel a regisztrációs héten tartjuk meg ezt az izgalmas hetet, ezért tudunk segíteni Neked a beiratkozásban, tárgyfelvételben, kollégiumi helyfoglalásban és minden egyéb adminisztratív feladatban is.

Az SKK bALEKhetével kapcsolatosan ezen a linken tudsz tájékozódni >>>