Pályázat: DECODE díjtárgy tervezés

 

A DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány pályázatot hirdet olyan sokszorosítható díjtárgy tervezésére, amely az Alapítvány által évente megrendezésre kerülő, kiállítással egybekötött DECODE pályázat fődíjasai részére kerül majd átadásra.

Egy egyedi díjtárgy létrehozása a cél, amely méltó reprezentációja Alapítványunk törekvéseinek, a DECODE díjpályázat elvárásainak és a szakmai zsűri döntésének. A vizuális művészet és építészet metszéspontjait kifejezendő egy olyan letisztult tárgyi terv kiválasztása a cél, amely időtálló módon ábrázolja a DECODE szellemiségét és kifejezi a díj átadásával járó elismerés horderejét.

Alapítványunk ez alkalommal is a fiatal tehetségeket szeretné díjazni, egyúttal támogatni, ezért a program több mint 2000 Euró összdíjazású. Szeretettel várjuk az összes kreatív pályaművet, hiszen egyetlen formai megkötésünk az, hogy a díjtárgy kézben tartható méretű és súlyú, valamint sokszorosítható legyen.

Pályázat:

Pályázhat minden 18-35 év közötti, magyar és/vagy külföldi felsőfokú vagy művészeti intézményhez kötődő (ott tanulmányokat folytató, ösztöndíjas, gyakornok, illetve már végzett magyar vagy külföldi) építész vagy művész. A Kiíró 2 fős csapatok pályázatát is befogadja.

A pályázaton való részvétel feltétele a regisztráció.

Regisztráció:

Regisztrálni a decode@bordstudio.hu e-mail címen lehet, tárgyként ”díjtárgy pályázat regisztráció” megjelöléssel.

A regisztráció határideje: 2021. május 23.

Kérdések:

A pályázat témájával kapcsolatos kérdéseket külön e-mail-ben, szintén a decode@bordstudio.hu címre várjuk, tárgyként ”díjtárgy pályázat kérdés” megjelöléssel.

A kérdések beküldésének határideje: 2021. május 23.

Pályázat beküldése:

A pályázatokat a regisztráció visszaigazolása után 2021. május 30-án éjfélig kell beküldeni, ami az első forduló végét is jelöli egyben.

Az első pályázati forduló beküldési határideje: 2021. május 30. éjfél

A pályázat pontos kiírása erre a linkre kattintva letölthető!

További információk:

Honlap:

Social media: